Οικολογικό, Οικονομικό και Ασφαλές

Τμήμα υγραερίου

Το υγραέριο αποτελεί ιδανική και πρόσφορη λύση για όσους χρειάζονται μέγιστη απόδοση με χαμηλό κόστος στο σπίτι η στην επιχείρηση τους. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει την δυνατότητα να σας βοηθήσει να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε για το υγραέριο. Με ιδιοκτήτη εγκατάσταση εμφιάλωσης υγραερίου και ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας , εξυπηρετεί περισσότερες από 70 επιχειρήσεις στην Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία και επαρχεία Τριμηνίας. Έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε υγραέριο για βιομηχανική χρήση, εμπορική χρήση και οικιακή χρήση. Από το 2010 έχουμε εγκαταστήσει πάνω από 500 σύστημα οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Με καθημερινή διανομή χύμα υγραερίου και φιαλών σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο σας.

  • διαθέτουμε φιάλες υγραερίου όλων των τύπων με μοναδική καινοτομία τις  φιάλες με ανθρακώνομε. (Οι οποίες δεν σκουριάζουν, δεν χαράζουν και παρέχουν ορατή την στάθμη του υγραερίου)
  • αναλαμβάνουμε και εκτελούμε παραγγελίες σε χύμα και εμφιαλωμένο υγραέριο για το σπίτι σας η για την επιχείρηση σας.
  • παρέχουμε δεξαμενές υγραερίου
  • πώληση συστημάτων οικιακής θέρμανσης (οικιακός εξοπλισμός υγραερίου)
  • δωρεάν διάθεση σε επαγγελματικούς χώρους θερμαστρών υγραερίου (μανιτάρια)

Δικτυο Διανομής Υγραερίου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Κρανίδι – Ερμιόνη – ΠόρτοΧέλι – Κοιλάδα – Ναύπλιο – Άργος – Λυγουριό – Πόρτο Ύδρα – Ύδρα – Σπέτσες – Μέθανα – Πόρος – Επίδαυρος – Κόρινθος

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πελάτη

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας και εφαρμόζοντας όλους τους κανονισμούς διασφάλισης ποιότητας και ασφαλείας!

ΑΦΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ο.Ε.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1991 μέχρι και σήμερα στο τομέα τις αποθήκευσης, διανομής, εμπορίας υγρών καυσίμων και υγραερίου.

Σκοπός και Στόχος της επιχείρησης μας είναι η πιστή εφαρμογή όλων των κανονισμών και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της, κερδίζοντας πάντα την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Like us on Facebook:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα μας βρείτε στους Φούρνους Αργολίδας, στο 15ο χλμ του επαρχ. δρόμου Πορτοχελίου - Αθηνών.

Υπεύθυνος Πωλήσεων:
Ιωάννης Αποστόλου
Κιν. +30.6932.407.304
Τηλ. +30.27540.71701
Fax: +30.27540.71133
email: [email protected]
Φούρνοι Αργολίδας Τ.Κ. 21300