Αφοί Αποστόλου Ο.Ε.

Λίγα λόγια για την επιχείρηση μας

Αφοί Αποστόλου

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται από το 1991 μέχρι και σήμερα στο τομέα τις αποθήκευσης, διανομής, εμπορίας υγρών καυσίμων και υγραερίου. Από το 2005 είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας υγραερίου FGAS, μιας αμιγώς ελληνικής εταιρείας, που δραστηριοποιείται στον χώρο του υγραερίου από το 1966. Επιπλέον η επιχείρηση μας διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Finekor Oil Bunkering ως αποκλειστικοί συνεργάτες διανομής ναυτιλιακών καύσιμων για αλιευτικά και σκάφη αναψυχής. Οι παροχές μας δεν περιορίζονται μόνο στα καύσιμα αλλά έχουμε επεκταθεί και στον χώρο των υγρών τροφίμων. Πραγματοποιούμε διανομή νερού συμφώνα με τις διατάξεις  του  (χαμηλά περιεκτικότητα σε άλατα ) σε επιχειρήσεις και ιδιώτες στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Αργολίδας (Ερμιονίδα, Κρανίδι, Πορτοχέλι, Ερμιόνη, Τροιζηνία, Θερμήσια, Πόρο, Γαλατά κ.α.)

Η εταιρεία μας ξεκίνησε ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση και εξελίχθηκε στην σημερινή μορφή της με σκοπό να καλύψει με τον ποιο σύγχρονο τρόπο τις ανάγκες του ιδιώτη και του επαγγελματία. Αποτελεί δέσμευση μας, όχι απλά να ικανοποιούμε, αλλά να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας με την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε.

Εξυπηρετούμε καθημερινά από τις εγκαταστάσεις του ιδιόκτητου πρατηρίου υγρών καυσίμων και υγραερίου στους Φούρνους Ερμιονίδας και με βυτιοφόρα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας με καύσιμα και υγραέριο.  Ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και διασφάλισης ποιότητας που ισχύουν στην παγκόσμια αγορά για όλες τις υπηρεσίες μας. Παρέχουμε:

  • Άμεσο ανεφοδιασμό καυσίμων και υγραερίου με ένα τηλεφώνημα.
  • Δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμού με χρήση κάρτας, προκειμένου να σας απαλλάξουμε από το άγχος των μετρητών.
  • Άριστη ποιότητα καυσίμων και υγραερίου κ.α.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πελάτη

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας και εφαρμόζοντας όλους τους κανονισμούς διασφάλισης ποιότητας και ασφαλείας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

brand
brand

ΑΦΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ο.Ε.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1991 μέχρι και σήμερα στο τομέα τις αποθήκευσης, διανομής, εμπορίας υγρών καυσίμων και υγραερίου.

Σκοπός και Στόχος της επιχείρησης μας είναι η πιστή εφαρμογή όλων των κανονισμών και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της, κερδίζοντας πάντα την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Like us on Facebook:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα μας βρείτε στους Φούρνους Αργολίδας, στο 15ο χλμ του επαρχ. δρόμου Πορτοχελίου - Αθηνών.

Υπεύθυνος Πωλήσεων:
Ιωάννης Αποστόλου
Κιν. +30.6932.407.304
Τηλ. +30.27540.71701
Fax: +30.27540.71133
email: [email protected]
Φούρνοι Αργολίδας Τ.Κ. 21300