Ανεφοδιασμός Σκαφών Αναψυχής

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Από το 1998 στηρίζουμε τον θαλάσσιο τουρισμό, για εσάς που αγαπάτε και απολαμβάνεται την θάλασσα δημιουργήσαμε ένα τμήμα εξυπηρέτησης σκαφών αναψυχής (shipping/yachting services). Καθημερινά από τις εγκαταστάσεις του ιδιόκτητου πρατηρίου υγρών καυσίμων, με βυτιοφόρα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και με καύσιμα σύμφωνα με τις ποιο σύγχρονες προδιαγραφές που ισχύουν στην παγκόσμια αγορά της ναυτιλίας , σας εξυπηρετούμε προσφέροντας τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας όπως:

  • Άμεσο ανεφοδιασμό καυσίμων με ένα τηλεφώνημα.
  • Δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμού με χρήση κάρτας, προκειμένου να σας απαλλάξουμε από το άγχος των μετρητών.
  • Άριστη ποιότητα καυσίμων.
  • Δείγμα ποιότητας καυσίμου συνοδευόμενο με έγγραφη χημική ανάλυση.
  • Προστασία του σκάφους και του θαλάσσιου περιβάλλοντος κατά την διάρκεια του ανεφοδιασμού.
  • Ειδικό τμήμα BUNKERING.

Αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία FINECOR OIL

Η εταιρεία FINECOR είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία, με καταξιωμένα στελέχη και με πολυετή εμπειρία σε θέματα ανεφοδιασμού σκαφών . Καθημερινά ανεφοδιάζει με καύσιμα άριστης ποιότητας προσφέροντας τα στην καλύτερη τιμή, απευθείας από τα διυλιστήρια με σύγχρονα βυτιοφόρα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας) Με σκοπό την πιστή εφαρμογή όλων των κανονισμών στόχος της επιχείρησης μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της, κερδίζοντας πάντα την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Ανεφοδιασμός Καυσίμων με ένα τηλεφώνημα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Κρανίδι – Ερμιόνη – ΠόρτοΧέλι – Κοιλάδα – Ναύπλιο- Μονεμβασιά – Λεωνίδιο – Πόρτο Ύδρα – Μετόχι – Μέθανα – Επίδαυρος – Κόρινθος – Πόρος – Αγκίστρι – Ζέα – Σ.Ε.Φ. – Φλοίσβος – Άλιμος – Γλυφάδα – Βουλιαγμένη – Αγ. Κοσμάς

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πελάτη

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας και εφαρμόζοντας όλους τους κανονισμούς διασφάλισης ποιότητας και ασφαλείας!

ΑΦΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ο.Ε.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1991 μέχρι και σήμερα στο τομέα τις αποθήκευσης, διανομής, εμπορίας υγρών καυσίμων και υγραερίου.

Σκοπός και Στόχος της επιχείρησης μας είναι η πιστή εφαρμογή όλων των κανονισμών και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της, κερδίζοντας πάντα την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Like us on Facebook:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα μας βρείτε στους Φούρνους Αργολίδας, στο 15ο χλμ του επαρχ. δρόμου Πορτοχελίου - Αθηνών.

Υπεύθυνος Πωλήσεων:
Ιωάννης Αποστόλου
Κιν. +30.6932.407.304
Τηλ. +30.27540.71701
Fax: +30.27540.71133
email: [email protected]
Φούρνοι Αργολίδας Τ.Κ. 21300